2 دقیقه میانگین مدت زمان مطالعه است

یکی از مشکلاتی که برای افراد هنگام نصب ویندوز پیش می آید ، وجود خطا هنگام نصب با کلمات کلیدی GPT و یا MBR می باشد. این مشکل به دلیل تفاوت در سیستم پارتیشن بندی هارد ها می باشد. با این پست از آی ترفند همراه شوید تا بیاموزید چگونه نوع پارتیشن هارد خود را تغییر دهید.

هشدار مهم: اگر در انجام کارهای کامپیوتری وارد نیستید به یکی از نمایندگی های مجاز تعمیر برای تغییر پارتیشن خود مراجعه کنید. در غیر این صورت آی ترفند در برابر از دست رفتن اطلاعات هیچ گونه مسئولیتی ندارد.

روش اول ( بدون از دست رفتن اطلاعات) با Paragon Hard Disk Manager ابتدا نرم افزار مورد نظر را از لینک های زیر دانلود کنید.

پارت یک + پارت دو + پارت سه

برای صرفه جویی در حجم اینترنت فقط گزینه ای که برای تغییر پارتیشن مورد نیاز است قرار داده شده است. دقت داشته باشید که این روش در بعضی مواقع خاص باعث پاک شدن اطلاعات می شود. تمام فایل های دانلود شده را در یک پوشه قرار دهید و سپس از حالت فشرده خارج کنید. اکنون فایل iso ایجاد شده را توسط نرم افزارهایی مانند Power Iso بر روی فلش یا CD رایت کنید. بعد از بوت شدن سیستم گزینه مورد نظر در عکس زیر را انتخاب کنید. itarfand_4 اکنون گزینه زیر را انتخاب کنید. itarfand_5 اکنون گزینه Paragon Hard Disk Manager را انتخاب کنید. itarfand_6 اکنون با توجه به GPT یا MBR بودن هارد شما با یکی از صفحه های زیر مواجه می شوید که باید گزینه مورد نظر را انتخاب کنید.

هارد شما : GPT

itarfand_7

هارد شما : MBR

itarfand_8 روش دوم ( بدون از دست رفتن اطلاعات ) توسط EaseUS Partition Master برای این روش نیاز به دو هارد در رایانه خود دارید تا نرم افزار EaseUS Partition Master را بر روی هارد دوم نصب کنید. بعد از اجرا نرم افزار بر روی هاردی که می خواهید سیستم پارتیشن آن را تغییر دهید راست کلیک کنید و گزینه مورد نظر را انتخاب کنید. itarfand_9 اکنون گزینه OK را انتخاب کنید تا پاریشن تغییر کنید. itarfand_10 روش سوم ( با از دست رفتن اطلاعات ) بدون نرم افزار برای این کار بر روی My Computer راست کلیک کنید و گزینه Manage را انتخاب کنید. اکنون از سمت چپ و زیر مجموعه Storage گزینه Disk Management را انتخاب کنید. در این قسمت باید تمام پارتیشن های هارد مورد نظر را توسط گزینه Delete Volume در راست کلیک ، پاک کنید. بعد از این کار بر روی پارتیشن خالی باقیمانده راست کلیک کنید و گزینه Convert To MBR Disk را انتخاب کنید. itarfand_11 با استفاده از هر کدام از این روش ها می توانید ویندوز خود را به راحتی نصب کنید.